Φίλτρα

Φίλτρα

Εμφάνιση:
Γρήγορη Ματιά

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ SIROFLEX uni 3-a

5,00€

Ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα που αλλάζει κάθε 2-3 μήνες περίπου.Πυκνότητα διήθησης: 150μmΑφαιρεί:Δυσάρεστη γεύση και οσμήΧλώριοΧώματα, σκουπιδάκια, σκουριά, κατακάθιαΠρόλαμβάνει τον σχηματισμό βακτηριακής χλωρίδας σε περιπτώσεις παρατεταμένης αδράνειας..

Γρήγορη Ματιά

Ανταλλακτικό Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

10,00€

Αφαιρεί αποτελεσματικά το χλώριο,τη δυσάρεστη γεύση και οσμή-Αφαιρεί χημικά,τοξικά και φυτοφάρμακα-Αφαιρεί τα αιωρούμενα σωματίδια, τη λάσπη, τη σκουριά, τα χώματα και διάφορες άλλες επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες-Το υλικό του φίλτρου είναι ενεργός άνθρακας 25μm (micron) και ο εσωτερικός δακτύλιος του από πολυπροπυλένιο-Παροχή-ταχύτητα ροής νε..

Γρήγορη Ματιά

Ανταλλακτικό φίλτρο νερού Instapure R2

6,00€

Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού βρύσης R2 αποτελείται από ενεργό άνθρακα και μειώνει:99% από τα ιζήματα,άμμο και σκουριές92% το χλώριο74% των φυτοφαρμάκων 85% των τριαλογομεθανίων τα οποία είναι τα υπολλείματα της χλωρίωσης (χλωροφόρμιο και βρωμοφόρμιο)76% των βιομηχανικών διαλυτών (απόβλητα εργοστασίων)Αλλαγή φίλτρου κάθε 3-4 μήνες ή 750 λίτρα φιλτρα..

Γρήγορη Ματιά

Ανταλλακτικό Φίλτρο Νήμα

3,00€

Το ανταλλακτικό φίλτρο νήμα  SX 25m Atlas, από πλεκτές ίνες πολυπροπυλενίου είναι μη τοξικό και απολύτως κατάλληλο για πόσιμο νερό. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή φίλτρου ..

Γρήγορη Ματιά

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΒΡΥΣΗΣ

44,64€

Τα φίλτρα νερού βρύσης της εταιρείας INSTAPURE τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα πάνω σε οποιαδήποτε βρύση. Παρεμβαίνουν στο τελευταίο στάδιο ροής, πριν από την κατανάλωση, δίνοντας σας πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό, απαλλαγμένο απο στερεά σωματίδια, άσχημη γεύση και οσμή χλωρίου...

Γρήγορη Ματιά

Φίλτρο νερού ATLAS

0,00€

ATLAS FILTRI SENIOR PLUS  Συσκευή Φίλτρου Κεντρικής Παροχής 1/2"..

Γρήγορη Ματιά

Φίλτρο νερού βρύσης Instapure

38,00€

Το φίλτρο νερού της instapure σας προσφέρει καθαρό νερό!Συνδέεται εύκολα στην βρύσηΧρώμα νίκελ.Καθαρίζει το νερό από όλες τις βλαβερές ουσίες.Περιλαμβάνει το ανταλλακτικό φίλτρο νερού R-2Απομακρύνει δυσάρεστη οσμή και γεύση.Γλυτώστε το κουβάλημα εμφιαλωμένων μπουκαλιώνΤο ανταλλακτικό φίλτρο νερού που περιλαμβάνεται στη συσκευασία κατακρατά κατ..

Γρήγορη Ματιά

Φίλτρο Νερού- Συσκευή Ενεργού Άνθρακα Uni 3-a

18,00€

Εξοπλισμός οικιακής χρήσηςγια την επεξεργασία του πόσιμου νερού• Εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο βρύσης, με ή χωρίς σπείρωμα• Μικρό  και εύκολο στη χρήση• Εξοπλισμένο με διακόπτη βρύσης που επιτρέπει τοκαθαρισμό του νερού μόνο όταν είναι απαραίτητο• Ρυθμιζόμενο, ανάλογα με τις ανάγκες σας• Εξοπλισμένο με τον περίφημο αεριστήρα “αεριστήρας-ντου..

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)