Λέβητας Αερίου Συμπύκνωσης Warmhaus Enerwa Plus 24/31
Λέβητας Αερίου Συμπύκνωσης Warmhaus Enerwa Plus 24/31

Λέβητας Αερίου Συμπύκνωσης Warmhaus Enerwa Plus 24/31

990,00€

Περιγραφή Προϊόντος

8 Λόγοι για να Επιλέξετε έναν Λέβητα Συμπύκνωσης ErP Enerwa Plus

108% Απόδοση
Οι Λέβητες ErP Enerwa Plus διαθέτουν το χαρακτηριστικό Gas Adaptive (Προσαρμογή Αερίου) το οποίο εξασφαλίζει την ιδανική χρήση αναλογίας αέρα-αερίου με στόχο την παροχή υψηλής αποδοτικότητας.

Ενεργειακή Κλάση A
Οι Λέβητες ErP Enerwa Plus είναι απόλυτα συμβατοί με τις Οδηγίες ErP της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξοικονομούν ταυτόχρονα αέριο και ηλεκτρική ενέργεια. Οι Λέβητες ErP Enerwa είναι ενεργειακής κλάσης Α.

Άνετη Χρήση ΖΝX με Διπλή Βρύση
Ο εναλλάκτης θερμότητας έχει τη δυνατότητα παροχής ζεστού νερού έως 19 λίτρα ανά λεπτό και εξασφαλίζει την άνετη χρήση του ζεστού νερού με τη διπλή βρύση του*.

Εύχρηστη Προβολή
Με δύο διαφορετικές επιλογές προβολής, οι Λέβητες ErP Enerwa Plus είναι εύχρηστοι και έχουν κομψό σχεδιασμό.

Μεγάλη Διάρκεια Ζωής
Ο εναλλάκτης των Λεβήτων ErP Enerwa Plus από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει καθαρό νερό για το σύστημα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λέβητα.

Ακριβώς η Ενέργεια που Χρειάζεστε
Με εύρος διαμόρφωσης σε αναλογία 1:10,  προσαρμόζει τη χωρητικότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας προσφέροντας εξοικονόμηση και άνεση.

Αθόρυβη Λειτουργία
Οι Λέβητες ErP Enerwa Plus λειτουργούν αθόρυβα χάρη στο ειδικό μονωτικό υλικό πάχους 10 mm που διαθέτουν στην εσωτερική τους επιφάνεια.

Απόλυτη Ασφάλεια
Οι Λέβητες ErP Enerwa Plus ζεσταίνουν εσάς και τους αγαπημένους με ασφάλεια χάρη στα 23 διαφορετικά συστήματα ασφαλείας που διαθέτουν.

Επιπλέον της απλής έκδοσης
Οι Λέβητες ErP Enerwa Plus διαθέτουν ψηφιακό πίνακα ελέγχου καθώς και ψηφιακό πιεσοστάτη νερού επιπλέον της βασικής έκδοσης.